Incentives

We kunnen rondreizen organiseren voor groepen, conferenties, teambuilding evenementen, fotografische rondreizen en nog veel meer in de meest fantastische plaatsen van Zuiders-Afrika!

Huwelijksreizen

Laat ons uw onvergetelijke romantische huwelijksreis safari plannen in de mooiste lodges met speciale attenties.

Familie

Reis je nu met je naaste familie of uitgebreide familie, wij helpen u een ongelooflijk avontuur tegemoet te gaan dat je nooit zal vergeten.

F.I.T

Wij zullen uw vakantie plannen naargelang uw budget en behoeften. Zuidelijk Afrika is een prachtige manier, voor alle reizigers, om Afrika te ervaren, of je een safari vakantie wil, een historische vakantie of een vakantie op een boot, we zullen het allemaal voor u plannen.

Safaris met specieke interesses

We zullen elke safari organiseren met een specifieke interesse. Of het nu fotografisch, vogels, avontuur of adrenaline is - kunnen we het allemaal doen en garanderen we dat je er optimaal van zal genieten !

Waarom voor ons kiezen bij Sikiliza

Afrika zullen we nooit kunnen vergeten of negeren…
Het met ons ontdekken, als lokale toer operator, is het ontdekken van de verschillende facetten met haar kleuren.
Met de seizoenen die een legendarisch leven ritmeren.

Wieg van de mensheid, continent met duizend en één gezichten, soms verdrietig, soms levenslustig, wij zijn allen zijn kinderen,… en sinds het begin maakt Sikiliza er deel van.
Deze droom waar we in de stappen van onze voorouders vooruitgaan, het gebruiken van stoffige pistes in dit fantastisch Afrika. Wij kunnen het, wij, Sikiliza, het me U waar maken, … voor U.

Bedankt aan jullie allen voor jullie hulp in het organiseren van onze safari in Afrika. Het was echt een wonderlijke ervaring and mijn vrouw en ik...